Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

Serdivan Gölpark Akşam Turu 31 Mayıs 2017

Mayıs ayının son gününde iftardan önce zorlanmayacağım şekilde kısa bir tur yapayım istedim. Nereye gitsem diye düşünürken aklıma şehir merkezine 11 km. mesafede bulunan Serdivan Gölpark'a gitmek geldi. 

Havada bisiklet sürmek için çok iyiydi, acele etmeden sakin bir şekilde Serdivan Gölpark'a vardım. Burasını ben bildim bileli oldukça sakin ve temiz bir yer. Etraf o kadar derli toplu ve düzenli ki büyülenmemek elde değildi. Parkta kısacası her şey var. Ramazan dolayısı ile cafe kapalı ama iftardan sonra açılmak üzere hazırlıklarda yapılmıştı. 

Buranın belirli yerlerinde güvenlik kameraları var. Bu yüzden bisikletimi bisiklet park yerine koydum. Daha sonra etrafı güzelce gezerek fotoğrafladım. Gündüz ve gece için kafa dinlemek isteyenler için mükemmel bir yer. Özel güvenlik ile de ayrıca korunuyor. Bunun yanı sıra üst kısmında çamlıklar içerisinde piknik ve mangal yerleri de mevcut. wc-mescit gibi imkanlarda var tabiki.

Kar amaçlı fotoğraf çekmek yasakmış, buraya gelin ve damatlar fotoğraf için çok geliyorlar belki de ondan olabilir. Sonuçta burası belediyenin bünyesinde olan bir yer, ayrıca halka açık ve ücretsizdir. Bu parkı doyasıya içime sine sine geziyorum. Güzel kareleri de kadrajıma alarak günü ölümsüzleştiriyorum.

Ayrıca bu kareleri de siz değerli bisiklet dostlarına ve sevenlerine sunuyorum. Bir daha ki turlarda görüşmek dileğiyle.

Serdivan Gölpark (1).jpg
Serdivan Gölpark (10).jpg
Serdivan Gölpark (11).jpg
Serdivan Gölpark (12).jpg
Serdivan Gölpark (13).jpg
Serdivan Gölpark (14).jpg
Serdivan Gölpark (15).jpg
Serdivan Gölpark (2).jpg
Serdivan Gölpark (3).jpg
Serdivan Gölpark (4).jpg
Serdivan Gölpark (5).jpg
Serdivan Gölpark (6).jpg
Serdivan Gölpark (7).jpg
Serdivan Gölpark (8).jpg
Serdivan Gölpark (9).jpg